Vanliga frågor - FAQ

Hur kan ni vara billigare än dom flesta andra?
Det beror på vår affärsmodell, vi lagerhåller inte produkterna själva. Dom skickas direkt till ert företag från tillverkarens närmsta lager, vilket ligger i Polen. Det gör att vi kan hålla lägre priser och du kan köpa bra produkter till bra priser.

Säljer ni sämre produkter eftersom ni är billigare än många andra?
Nej, vi säljer Portwest's hela utbud med certifierade och väl testade produkter av bra kvalité. Portwest har funnits på marknaden utanför Sverige i 116 år. Skulle vilja säga att dom håller ungefär samma kvalité som dom bättre arbetskläderna på marknaden.

Vad är leveranstiden?
Frakten från lagret till ditt företag tar nu i Covid-tider runt 4 - 8 vardagar. Om du vill ha tryck på dina arbetskläder tar det lite längre tid.

Kan jag få vår logga på kläderna?
Ja, läs mer här om tryck på arbetskläder. Köper du stora volymer kan du till och med få en egen design på kläderna, men då pratar vi om runt 250 st/plagg.

Kan jag köpa enstaka provex för att kolla in produkten innan jag köper fler?
Naturligtvis kan du göra det, vi till och med rekommenderar det - så att du att du får arbetskläder som ni blir nöjda med. Bor du i närheten av Sundsvalls-området kan vi även komma förbi och visa upp lite provprodukter.

Måste jag köpa stora volymer för att handla från er?
Nej, även om du är en ensamföretagare så är du naturligtvis välkommen att köpa in kläder till dig själv. Vi kan till och med trycka dom åt dig. Vissa produkter säljer vi dock bara i flerpack.

Kan jag handla på faktura 30 dagar?
Ja, välj faktura när du checkar ut via Payson. Dom tar en snabb kreditupplysning innan dom beviljar dig att handla på faktura. Får du problem där kan du alltid betala direkt med kort eller banköverföring.

Kan jag få fakturan direkt till vårt ekonomisystem?
Ja, om ditt ekonomisystem stödjer PEPPOL ID som Payson stödjer.

Måste jag vara avtalskund för att handla på faktura?
Nej, välj bara faktura via Payson när du checkar ut. Vi knyter inte fast våra kunder med avtal.

Kan vi koppla ihop vårt inköpssystem med er butik?
Kontakta oss, så kan vi göra ett försök.