Om NorthBear™

Jag heter Jim Häggqvist och jag är en av grundarna bakom NorthBear. Träning har länge legat mig varmt om hjärtat så NorthBear började sälja träningskläder 2018. Samtidigt som vi sålde träningskläder till privatpersoner började vi få fler och fler företagskunder som ville ha hjälp med arbetskläder.

Att få fler och fler olika kunder är inte bara en fördel - det kan även innebära vissa problem. Ska vi fokusera på träningskläder eller arbetskläder? Tiden räcker tyvärr inte till allt man vill göra. Det blev lite spretigt ett tag och vi blev tvungna att välja riktning och fokusera på en sak.

Vi bestämde oss till slut för att överge träningskläderna och satsa fullt ut på arbetskläder och skyddsprodukter. Resultatet blev ett samarbete med tillverkaren PortWest, som är ett väletablerat företag och har bra produkter som är certifierade. Vi är nöjda med valet och jobbar nu hårt med att göra vår sajt till ett effektivt verktyg för företag att enkelt och snabbt hittar rätt produkter.

När nya sajten sjösattes (mars 2021) är vi inte riktigt där ännu. Det tar tid att bli bra och göra bra saker, så vi fortsätter kontinuerligt med ständiga förbättringar!

Hoppas du kommer att uppskatta det.

NorthBear är ett renodlat e-handelsföretag i första hand inom B2B - vi har ingen fysisk butik. På sajten hittar du mer än 1350 produkter med runt 16000 variationer, anpassade till en mängd olika branscher.

Jim, NorthBear