Vi använder cookies för att sajten ska bli enklare att använda:

Nyhet: Nu erbjuder vi även dekaler

NorthBear bygger vidare och erbjuder nu även dekaler. Med våra nya verktyg kan du direkt via sajten beställa dekaler till bland annat bilar och båtar. Här följer en kort beskrivning av de nya verktygen:

Designa egen textdekal

Designa din egen textdekal. Du kan även lägga till symboler för exempelvis dom populäraste sociala nätverken, som bla Youtube, Instagram, Facebook och Snapchat. Välj storlek och färg.

Ladda upp en egen dekal

Vill du ha en egen design som inte går att göra med vår enkla textdesigner, så kan du ladda upp en egen SVG-fil. Välj storlek och färg. Du ser direkt vad det kommer att kosta.

Välj bland våra färdiga designer (väggdekor)

Dekorera med motiverande budskap som hjälper dig att nå dina mål. Vi måste ständigt påminna vår hjärna om vart vi är på väg för att kunna nå dit. Att sätta upp ett inspirerande budskap på väggen där du dagligen ser det är därför en bra idé.

Ladda upp en egen väggdekor

Här kan du ladda upp och beställa din helt egna designade väggdekor, väggord och motivationsbudskap. Välj storlek och färg. Du ser direkt vad det kommer att kosta. Monteras på transparent appliceringstejp så den blir enklare att montera.

Dekaler hittar du här

Vi tillverkar själva alla dekaler och väggdekor här i Sverige, direkt från din beställning. Vi som ligger bakom NorthBear har nästan 10 års erfarenhet från tillverkning av dekaler och dekor. 

Till dekaler använder vi vinyl med en hållbarhet på 8 år, som passar för bildekaler, skyltar, skyltfönster, båtar och andra släta föremål. Vi gör i dagsläget endast enfärgade dekaler. Du kan dock själv beställa delar i olika färger som du sedan själv sätter ihop till en flerfärgad dekal.

Till väggdekoren använder vi folier från Avery som är gjorda för att monteras på väggar och som inte lämnar limrester. All väggdekor följer EU:s regelverk för kemikalier enligt Reach-förordningen.

Små dekaler levereras i kuvert direkt i brevlådan och större dekaler levereras ihoprullad i en papperscylinder och skickas till ditt postombud med Postnord.