Vi använder cookies för att sajten ska bli enklare att använda:

Färger

Var medveten om att olika datorer, telefoner och surfplattor återger färger på lite olika sätt, så färgerna på bilden kan skilja lite mot vad du upplever på produkten. 

Kläder och accessoarer med tryck

Placering och utförande av tryck på våra produkter kan variera lite och behöver inte exakt stämma med det du ser på bilderna. 

Kläder och accessoarer som är skrynkliga

Tillverkarna idag paketerar kläder och accessoarer tätt tillsammans för att underlätta transporter. Det går att produkterna kan vara skrynkliga och ha mindre veck. Det är något som försvinner vid utryckning eller när produkten används.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt. Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt. 

Vid eventuell fakturering

Tillämpar vi 10 dagar netto. Gäller ej vid normala köp från webshoppen utan en del specialjobb vi ibland gör.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerfristen löpa den dag vi lämnat information. Gäller ej för varor som skräddarsytts efter din beskrivning, exempelvis om du vill ha namnet tryckt på ryggen på en T-Shirt, Hoodie eller liknande saker som anpassas efter dina önskemål. Gäller ej heller dekaler och väggdekor.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. 

Betalning med Payson

Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se

Priser

Vi tar oss friheten att ändra våra priser hur och när vi vill. Har du beställt en artikel så gäller det priset som visades när du beställde. Enda undantaget är direkta skrivfel, exempelvis om vi skulle skriva 195 kr och i stället skrev 15 kr, i enstaka fall kan vi bjuda på det. Om det är flera order på ett uppenbart skrivfel som kan äventyra företagets överlevnad så kan vi inte bjuda på det. 

Ej uthämtade paket

Har du valt postförskott som fraktsätt finns dina varor kvar på posten under fyra veckor. Ej hämtade varor returneras till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150:- 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du, om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss. 

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller, om det är en tjänst, meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror. 

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.