Dynamisk Stretch - DX4

Sträck dina gränser med Portwests mest dynamiska arbetskläder hittills. Denna moderna kollektion kombinerar alla tekniska funktioner som krävs av moderna arbetskläder, med många smarta innovationer för att säkerställa att bäraren uppnår maximal funktion och stil.

DX4™-kollektionen kombinerar högpresterande stretchtyger med robusta oxfordpaneler för att ge oöverträffad rörelsefrihet och högsta flexibilitet. Det som definierar denna kollektion är de  mönster som möjliggör en fullständig crossover från arbete till fritidsaktivitet.Portwests Kingsmill™ Polyester Stretch är ett fyrvägs stretchtyg tillverkat av 93% polyester, 7% elastan 270g. Denna blandning ger enkel rörelse och enkel komfort i aktiv användning. Tyget ger tekniskt överlägsenhet med hög andningsförmåga, fuktighetskrävande och snabbtorkande egenskaper. En UPF-värdering på 50+ kommer att blockera 98% av UV-strålarna.

Portwests innovativa tvåvägs Kingsmill™  Polycotton Stretch Fabric är tillverkat av 65% polyester, 35% bomull. Dessa premiumkläder har väldigt höga slitstyrka egenskaper, medan den mekaniska stretchfunktionen garanterar full rörlighet för bäraren. En UPF-värdering på 50+ på detta tyg blockerar 98% av UV-strålarna.

> Kolla in DX4 - arbetskläder med stretch

DX4 är ett varumärke som tillhör Portwest

KINGSMILL är ett varumärke som tillhör Portwest