Vi använder cookies för att sajten ska bli enklare att använda:

Dekaler

För dekaler använder vi en blank folie som är anpassad för att monteras på bilar, båtar, mc, skyltfönster och
andra släta föremål. Folien har en hållbarhet på ca 8 år.

Designa egen textdekal

Designa din egen textdekal. Du kan även lägga till symboler för exempelvis dom populäraste sociala nätverken, som bla youtube, instagram, facebook och snapchat. Välj storlek och färg.

Ladda upp en egen dekal

Vill du ha en egen design som inte går att göra med vår enkla textdesigner, så kan du ladda upp en egen svg-fil. Välj storlek och färg. Du ser direkt vad det kommer att kosta.

Så här kan du göra för att skapa din egen design

Filen måste vara en vektorbaserad grafik i svg-formatet. Om du saknar program för att skapa designen, så finns det ett bra program som heter Inkscape. Det är gratis att ladda ner och använda och finns för Windows, macOS och Linux. Har du Adobes program så fungerar även Illustrator bra.

Det är viktigt att filformatet är svg samt att du gör om texten till banor för att det ska fungera.

Designer med många små detaljer fungerar mindre bra till denna typ av dekaler och kan komma att behöva förenklas, i så fall kontaktar vi dig.

Mer om dekaler

Vi tillverkar all väggdekor själva här i Sverige, direkt från din beställning. Även om NorthBear är relativt nytt så har vi runt 10-års erfarenhet från tillverkning av dekaler och dekor.

Till textdekaler använder vi vinyl med hållbarhet på 8 år, som passar för bildekaler, skyltar, skyltfönster, båtar och andra släta föremål. Vi gör i dagsläget endast enfärgade dekaler. Du kan dock själv beställa delar i olika färger som du sedan själv sätter ihop till en flerfärgad dekal.

Små dekaler levereras i kuvert direkt i brevlådan och större dekaler levereras ihoprullad i en papperscylinder och skickas till ditt paketombud med Postnord.

Se video hur väggdekoren tillverkas och monteras

Alla priser är med moms!

Frakt

Fast pris 29 kr

Fri frakt

på order över 500 kr

Leveranstid

ca 1 - 5 arbetsdagar

0:- extra

Inga dolda kostnader